OM OS

Hele Danmarks BoligTegner!

BoligTegneren

HISTORIE & STRATEGI

BoligTegneren er en mindre tegnestue, etableret primo 2018 med det formål, at løse et samfundsmæssigt problem i Danmark. Priserne på lejeboliger er urimeligt høje i Danmark, og især i storbyerne er det nærmest umuligt at betale for en lejebolig af rimelig størrelse og kvalitet. Hos BoligTegneren sætter vi beliggenhed og boligformerne i perspektiv, og kan klart og tydeligt beskrive og illustrere fordelene ved, at eje fremfor at leje. Og ikke blot fordelen i at eje en tilfældig typebolig, men derimod de store værdier ved, at eje en personligt tilpasset og unik bolig. 

Læs mere

Vi er enormt passioneret omkring dét, at skabe personlige boliger til markedets bedste pris. Vi ønsker at give alle muligheden for, at få udlevet deres boligdrøm, hvilket er vores drivkraft til, at skabe noget helt unikt til stor værdi for kunden. Derfor er det altid vores højeste prioritet, at gøre processen så nem, kvik og besparende som overhovedet muligt, uden det forringer kvaliteten.

Vi tegner primært for privatpersoner, som ønsker at realiserer deres drømmebolig, enten i form af et nybyggeri, en ombygning, en tilbygning eller en renovering. Mange har blot brug for hjælp til at få rentegnet deres egne idéer. Andre har behov for at få udarbejdet et skitseprojekt, som de kan drøfte med håndværkerne eller anvende som grundlag for den videre projektering. 
Uanset omfang, så er vores primære opgave at sikre du får et flot og mere end fyldestgørende materiale, til markedets bedste pris. Vi samler kun på glade kunder!

PROCES

Hos BoligTegneren er vi kendt for vores grundige og personlige tilgang til hele processen, når man skal have projekteret sin drømmebolig. Vi har stor fokus på, at hele processen og forløbet skal understøtte jeres behov, krav og ønsker!

Vi udarbejder grundige analyser og massevis af tegninger til de tidlige faser i projektet. Derefter har du et rigtig godt grundlag for den videre proces, som vores dygtige samarbejdspartnere kan varetage. De løfter projektet videre fra skitsefasen helt til færdiggørelsen af byggeriet. Dette får du også til en særdeles god pris, da vi sikrer dig en betragtelig rabat via vores henvisning.
Læs mere

Det er naturligvis altid muligt for dig i stedet, at vælge en anden rådgiver eller entreprenør efter eget valg. Det er også muligt du/I selv kan tage fat, og dermed opnå store besparelser i udførelsen af jeres drømmebolig.

Før vi starter et projekt, har vi allerede strømlinet processerne og undersøgt hvilke faktorer som er relevante for netop dit projekt. Dermed kommer vi godt fra start og skaber et godt og fyldestgørende overblik.

Når du udfylder vores bestillingsformular, kommer vi på få minutter omkring samtlige af husets rum, og får klarlagt jeres behov til hhv. indretning, materialer, installationer og meget mere. Ligeså får vi klarlagt hustype, størrelse, arkitektur og prisleje, som hos andre ofte er en meget tidskrævende proces.
Men netop fordi, at vi forhåndsvis har gjort et stort arbejde ud af, at udarbejde en detaljeret bestillingsseddel, får vi klarlagt jeres behov på ingen tid.

Vi har altid fokus på, at du som kunde skal føle dig tryg og inkluderet. Sådan sikrer vi os at dit boligprojekt altid bliver præcis som du ønsker det!

Mike Ransby

Ejer & indehaver

Mike Ransby Ejer indehaver iværksætter

UDDANNELSE

2009 - 2012

Bygningskonstruktør

2004 - 2006

Teknisk Designer

øvrig uddannelse

2017 - 2017

BIM-Koordinator

MT Højgaard

2017 - 2017

Arbejdsmiljø Koordinator

Dansk Arbejdsgiverforening

2016 - 2017

Projektledelse

Teknologisk Institut

2013 - 2013

IKT-Leder

RIB

ERFARING

2018 - Nu

BoligTegneren

Ejer & Indehaver – Markedsføring, kontrahering, planlægning, budgettering, design, projektering og procesoptimering.

2017 - Nu

Enemærke & Petersen A/S

Byggeleder & VDC-Specialist – Styring af diverse håndværkerfag på byggepladser, samt optimering og illustrering af processer i tilbuds- og produktionsafdelingen.

2012 - 2017

Arkitekfirmaet C.F. Møller A/S

Projekterende i arkitektfaget, samt styring af 3D modeller.

2006 - 2009

Leif Hansen Rådgivende Ingeniører A/S

Projekterende i ingeniørfaget, samt styring af CAD modeller.

ERFARINGS-fordeling

ENTREPRENØR VIRKSOMHED
5 ÅRS ERFARING
ARKITEKT VIRKSOMHED
5 ÅRS ERFARING
INGENIØR VIRKSOMHED
4 ÅRS ERFARING
Glade kunder tilfredse anmeldelser

Vil du se hvad vores kunder synes om os ?