Boligpriser

Vi giver dig indblik i grundpriser og boligpriser, med udgangspunkt i eksempler fra hele landet.

Prisniveau afhænger af beliggenhed !

Priser på boliger svinger ekstremt meget, afhængigt af deres beliggenhed. Størrelse, tilstand, materialevalg m.m. spiller naturligvis også en rolle, men oftest er beliggenheden faktisk den dominerende faktor, og derfor er denne rigtig vigtig for dit grund- eller boligkøb… 
Læs mere

For at give dig et overblik, så har vi gransket det danske marked, for at fremfinde nogle nøgletil du kan bruge til, at danne dig et opdateret indtryk af markedet. På kortene nedenfor kan du kigge nærmere på salgspriserne for de udvalgte byer, og således se hvor du finder billigere boliger og byggegrunde. 

Kortene er opdelt i hhv. “Jylland”, “Fyn” og “Sjælland”, og hver by er markeret med et nummer, som henviser til postnummer og pris i højre side. Er du mere grafisk anlagt, så har vi også udarbejdet diagrammer til hvert kort, som giver et tydeligt billede af markedet. Ved at gange m²-prisen med det antal m² bolig du ønsker/har, kan du nemt og hurtigt få en idé om det gennemsnitlige prisleje for en bolig på den påtænkte beliggenhed. Vær opmærksom på, at priserne er et gennemsnitligt resultat af priser for både nye og gamle huse, som er sat til salg i området.

Gennemsnitlige salgspriser for villaer

Klik på billederne nedenfor, for at forstørre dem!

Kort over Sjælland, med by-placeringer

Diagram over prisforskel ved hussalg på sjælland

Kort over Fyn, med by-placeringer

Diagram over prisforskel ved hussalg på Fyn

Kort over Jylland, med by-placeringer

Diagram over prisforskel ved hussalg i Jylland

Gennemsnitlige salgspriser for byggegrunde

Klik på billederne nedenfor, for at forstørre dem!

Pris er ikke alt !

Selvom pris betyder rigtigt meget, bør den dog ikke være det eneste grundlag for dit valg af beliggenhed. Der findes mange andre parametre, som også er væsentlige at inddrage i dine overvejelser. 
Du kan læse nærmere om yderlige relevante parametre, på følgende link: