Inspiration

Lad dig inspirere af vores gode råd og erfaringer, som skaber klarhed over alt fra hustype og boligareal, til beliggenhed og prisniveau !

Arealbehov

Som kommende boligejer kan det være vanskeligt, at vurderer hvor store de enkelte rum skal være, så de opfylder de brugsmæssige behov.
Vi har derfor lavet en oversigt med de mest gængse rum, hvor du kan se eksempler på indretning, og opnå en bedre fornemmelse for dit personlige arealbehov!

 

Beliggenhed

Husets beliggenhed betyder meget for de fleste! Det påvirker både pris, logistik og lovgivning, for ikke at tale om tilgængelighed til arbejde og nærhed til venner og familie. Der er altså rigtig mange faktorer at tage stilling til, og det ene valg udelukker automatisk nogle andre valg. Af disse årsager kan det være enormt svært, at beslutte sig for en beliggenhed.

Vi giver dig gode råd med på vejen, som du med fordel kan inddrage i din overvejelser!

Hustyper

Valg af hustype er et meget fundamentalt valg, som man bør beslutte sig for tidligt i processen. Det definerer hele udformningen på dit hus, samt det arkitektoniske udtryk.
Søger du inspiration til valg af hustype, så kig nærmere hér, hvor du bl.a. kan se og læse nærmere om de mest gængse hustyper i Danmark!

 

Materialevalg

De fleste boligejere elsker at blive inddraget i valg af materialer. Det er hér man især kan få indflydelse på boligens arkitektoniske udstråling og få sat sit personlige præg. Materialevalget er også meget relevant for husets holdbarhed, levetid og dermed krav til vedligeholdelse. Man skal altså gøre op med sig selv, om man ønsker et nærmest vedligeholdelsesfrit hus, et energioptimeret hus eller noget helt tredje.

Boligpriser

Prisen på huse og byggegrunde varierer ekstremt meget, afhængigt af beliggenhed, størrelse og kvalitet. Er du fastbesluttet på hvilket prisniveau du søger, og er du opmærksom på skjulte omkostninger, prisudviklinger og lignende?

Det spiller også en stor økonomisk rolle, om du søger en færdigbygget bolig eller et håndværkertilbud.
Klik på knappen nedenfor, og se nærmere på vores nyeste erfaringstal.